Denne side hedder "Om Avirus.dk"

Det er en lille kort fortælling om mig selv.Chris Kjølbo

Jeg fik min egen lejlighed da jeg var 19år, og kom i lære som Radio & TV mekaniker.

Efter min læretid, kom jeg ud at arbejdet som Elektronik mekaniker, på GN-Telematic, som lavede telefoner, de holdt til i Næstved, jeg skulle så reparere de telefoner som fejlede i den normale produktions forløb...

En dag kom chefen over til mig og sagde at jeg skulle logge ind i systemet og tage statistik, og lige se nogle log-filer over maskinenerne, og det syntes jeg var vildt spændende, og så var jeg solgt til EDB.

Jeg kontaktede et lille firma i Ringsted, som lavede voice-responce, og jeg startede med at samle computere, om aftenen, i weekenden, alt efter hvad de havde af arbejde. Efter jeg syntes jeg havde fod på det, søgte jeg en IT stilling, på Haslev Teknikum, og fik jobbet som EDB-Tekniker, og så startede min EDB/IT karriere for alvor.

Jeg syntes at Computer virus, var ret facinerende, og spændende, så jeg lavede en hjemmeside på det der nye smarte Internet, om computer virus, og hvordan man kan komme af med sådan en virus, og hvordan man beskytter sig...

De første sider kom på det Internettet, engang i starten af 90érne. - Har dokumentation for 1994.

Den havde en hjemmeside som jeg desværre ikke har ret meget dokumentation om, siden var "http://inet.uni-c.dk/users/chris-k" (såvidt huskes)

Der havde jeg ca 3 sider om computer virus.

Da skolen, Haslev Teknikum også underviste i computer, så brugte de mine siden, og det dengang meget udbredte Antivirus program F-PROT, som stadig findes. De brugte mine Antinvirus disketter, som kunne scanne ens computer, for virus, dog var F-PROT kun gratis for private. Man kunne downloade/hente en fil, som skulle pakkes ud på en diskette, og så kunne man scanne, det var der mange der gjorde, og samtidig kunne man få en lille fil, som man kan teste for om ens Antivirus program, virker, og den test virus hedder EICAR, og den omtaler jeg stadig her på mine sider, og er stadig meget udbredt for alle der vil test om ens Antivirus er aktivt, og virker.

I starten fortalte jeg om hvad en computer virus er, og hvad man kan gøre for at komme af med skidtet, og jeg hjalp brugere fra Internettet der ville ha hjælp, og så sendte vi emails frem om tilbage, indtil vi havde fået bugt med skidtet.

I 1999 havde jeg fået mit eget domæne, som var "http://www.f-prot.dk" og den kan ses her.. ak ja det er længe siden :-)

Den gamle side kan hentes frem fra det gamle Internet, fra 1999

I ca 2000 tog jeg navneforandring, til Chris i stedet for Christian, jeg syntes det var nemmere at sige, og jeg havde underskrevet, og kaldt mig Chris i mange år, så det føltes naturligt.

Nogle år efter, syntes jeg at www.F-PROT.dk navnet var lidt for bøvlet, og sagde ikke rigtig noget, for det publikum jeg henvender mig til, så jeg købte også http://www.avirus.dk og det er så her du er landet :-)

I Maj 2008, startede jeg mig eget lille firma, hvor jeg så begyndte at sælge Antivirus, og man må jo sige at jeg har været ude for lidt af hvert, da jeg havde brugt meget tid på mange forskellige Antivirus programmer, og også i mit dagjob, fandt jeg ud af at F-Secure var et kanon program, og det var så godt at jeg nu ville prøve at sælge det til folk, der skulle have hjælp, og skulle gardere sig mod trusler fra Internettet.

Og derfor har jeg kun dette produkt i min net butik, da det er det jeg kender, og mener er et af de bedste sikkerheds pakker, som skal sikre ens computer...

Dette var så min IT karriere, - men jeg har også lavet andet :-)

Lige inden jeg flyttede i lejlighed, mødte jeg Susanne til en ungdomsskole fest, og vi har hengt sammen lige siden, vi har 2 børn, Louise og Henrik, vi bor stadig i Ringsted, selv om Susanne og jeg har flyttet rundt, både i Ringsted, Skellerød, Haslev og nu tilbage til Ringsted igen.

I mine unge år, spillede jeg fodbold som alle andre drenge, i ca 1½ år, men det spillede ikke rigtigt for mig, så skulle vi til min søsters afdansningsbal, og så var jeg solgt, så året efter startede jeg til dans. Da jeg var 11 år, startede jeg med at danse med min søster Marianne, derefter dansede jeg med Jette, og det var standard og latin, som de også danser i vild med dans, vi var også til konkurrencer. Efter mange år med lidt skiftende partnere, prøvede jeg også at danse Rock´n Roll, det gjorde jeg også i en del år, og så blev jeg fanget af HipHop i ca 2001, og syntes stadig den dag i dag, at det er den sjoveste dans, både musikken og bevægelserne. Jeg danser sammen med nogle piger omkring min egen alder, og vi har dannet en danse gruppe, som vi selv syntes, vi er meget gode til, så vi tager til konkurrencer både indland og udland, så det bruger jeg også en del tid på.

Vil du spørge mig om noget, så er du velkommen til dette, smid en mail... se mail herunder...Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">

Har du noget godt at tilføje denne side, send e-mail til chris@avirus.dk. - Copyright © 1994-2016, Chris Kjølbo.
Alt på disse sider er lovlige at udskrive, og kopiere, så længe det hele er originalt, dvs det er ikke tilladt at rette i noget af det,
med mindre der er givet skriftlig tilladelse dertil.  

Avirus.dk modtager dankort visa bigewallet mastercard jcb maestro american express bankoverførsel certificeret F-Secure partner og eu money licens
Avirus.dk støtter: Avirus.d k og jeg støtter Julehjertehjemmene
Back to top
end olark code -->