Her er lidt om hvad andre skriver om  www.avirus.dk


Fra :  Jens Per Andersen <jens per at pri vat dut dk>

Til : Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Emne : Tilbagemelding

                            Hej Chris!

   Først tak for hurtig ekspedition af  Ubuntu-cd'en til Mølle vej i Kerteminde.Jeg modtog den Torsdag og fik så installeret den i week-end'en.Al ting virkede perfekt!

   Jeg var i forvejen ikke ukendt med Linux.Første gang jeg tog systemet i brug,var i slutningen af 2007.

Den gang leverede "KOMPUTER FOR ALLE"-bladet en installations-cd til KUBUNTU 7.04 med i et af deres numre.Jeg installerede den med godt resultat,og siden da har jeg været Linux-fan!Ganske vist har jeg også mulighed for at køre WINDOWS VISTA,da jeg har monteret to harddiske i min computer og kan så ved opstart med bios vælge hvilket system,der skal køres.Jeg foretrækker dog til enhver tid brugerfladen i Linux,men desværre er der jo nogle programmer,der kun kan køres med Windows,her- iblandt Netbank.

   Jeg kørte med held Kubuntu 7.04 i nogle år,men så blev harddisken med dette defekt og en ny kom i og systemet geninstalleret.Uheldigvis var man i mellemtiden holdt op med at understøtte version 7.04 af Kubuntu på nettet,så en del vitale funktioner manglede.Til alt held lykkedes det mig at downloade en nyere version - jeg husker ikke hvilken - fik brændt en cd og installeret det nye system.Det kørte fint i nogle år,hvor jeg regelmæssigt fik kørt de løbende opdateringer fra nettet ind.En af gangene var det så omfattende opdateringer,at der nok egentlig var tale om et version-skifte.Efter opdateringen kunne jeg ikke længere åbne for systemet.Der blev hele tiden forlangt et password,som jeg ikke havde!

   Så kom den helt gamle installations-cd i brug igen,men det var i længden ikke tilfredsstillende og som de fleste ved er Windows  Vista en tung sag at danse med,så jeg var på udkig efter en helt ny udgave af Linux.Jeg forsøgte flere gange uden held at downloade en af de frie versioner fra nettet,men så ob- serverede jeg din hjemmeside og det løste problemet og tak for det.....

                         en Linuxfyldt hilsen herfra

                                                 Jens.


Fra :  Tove Jørgensen  tove snabela nemo land dut dk

Til : Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Emne : Mange tak for hjælpen ... hilsen Tove Jørgensen

 

Til avirus.dk Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Er man en aldrende, teknisk uvidende PC bruger og samtidig lidt bange for at gøre noget forkert i forbindelse med program installering, opdatering og lign. så bør man købe sit virus / sikkerheds program hos www.avirus.dk

Hos firmaet www.avirus.dk er SERVICE på samme niveau som selve sikkerheds programmet F-Secure, F-Secure er ualmindelig let at installerer og bruge, men computer kan af og til ”drille” og så er der brug for kvalificeret hjælp / vejledning, og hvem andre end avirus.dk tilbyder dig telefonisk vejledning i forbindelse med det købte program, skulle der alligevel opstå problemer, tilbyder firmaet - ganske gratis - via fjernbetjening at installerer det pågældende program på din computer.

Undertegnede - service modtager - anbefaler hermed firmaet www.avirus.dk.   Tove Jørgensen Senior bruger / tryghedsnarkoman.

 *****************************

P.S. Ovenstående må bruges / indsættes i hel eller redigeret form på din hjemmeside.., jeg har endvidere i ren taknemlighed indsat 200 kr. på din konto, man ved jo aldrig om man i fremtiden for brug for kvalificeret hjælp :o)

De bedste hilsner Tove Jørgensen  tove snabela nemo land dut dkDenne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">

 

 


 

Fra: thomas svane [mailto : svane thomas snabel-a hot mail dut  com]
Sendt: 14. marts 2012 13:59
Til: Chris Kjølbo | Avirus.dk
Emne: Re: Faktura - betalt.


Ja Hej dejligt at computeren virker igen og meget lettere end det tunge Vista. Kun positiv respons på service, fint med de ekstra ting du ligger ind og muligheden for fjernstyring. So just one happy customer ;)

Mvh
Thomas

 

 


 

Fra: Børge Klinkby [mailto:klink by snabel-a haf net dut d k]
Sendt: 23. januar 2012 23:40
Til: Chris Kjølbo | Avirus.dk
Emne: Re: Avirus.dk om USB med billede, PSI, gratis billedbehandling, og mintshirt.

Hej Chris.

Stor tak for dit nyhedsbrev med rigtig god og lærerig vejledning. Dejligt, at du er kommet på banen igen! Jeg har brugt PSI igennem længere tid på mine computere og kender lidt til Photofilter, men bruger nu Adobe Photoshop 7,0, som fungerer fint bl. a. med aktions. Hvis du har mulighed for at give gode tips til Photoshop 7,0 modtager jeg gerne disse :-) Måske er Photofilter (gratis billedbehandling) på fuld højde med Photoshop? Smart detalje, som du nævner først i nyhedsbrevet, om USB med billede, det virker fint.
Et spørgsmål her til slut: Hvad mener du om Microsoft Security Essentials? i forhold til dine omtalte gratis virusprogrammer (Avast, AVG m.m.)?

Med venlig hilsen
Børge

 


 

Fra: Maria Andersen [mailto:mat mia snabela hot mail dut com]
Sendt: 4. januar 2012 21:45
Til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Emne: Vedr. avast

Hej igen. Tusind tak for svar og ja det kunne jeg godt bruge til noget. Næste gang jeg skal opdatere Avast vælger jeg klart din hjemmeside og brug nemt linket ;-)

 - - svar - -

Hej Chris :)

Nu har jeg de sidste 3 år haft avast free på min pc og hver eneste gang jeg skal re-installere dette går det galt for mig - jeg kan simpelthen ikke komme korrekt ind på registreringen af virusprogrammet. Så søgte jeg på google " avast antivirus installering hvordan" og så kom din hjemmeside frem med et direkte link til at hente dette. <helt perfekt for mig og det er hermed installeret helt enkelt :)´.Tusind tak for denne hjemmeside - den vil jeg hermed anbefale videre til min omgangskreds. Godt nytår. Lige etspørgsmål??? Hvordan åbner man avast.com og derfra downloader free. Når jeg taster avast.com og beder om free installation så kommer der en ny side som siger jeg kan scanne via CNET for at gørepc hurtigere. Jeg plejer a kan taste download og så  kommer den "ball" frem nederst på værktøjslinien det kan jeg bare ikke få den til. Hvorefter jeg modtager en mail med en licensnøgle som skal intastes og så kører det. Hvad f..... gør jeg forkert :) håber på et svar.

Med Venlig Hilsen

Maria Skovgaard Andersen

 

 


 

Fra: Jonna Hansen mailto: jhdata at pc dut dk]

Sendt: 29. september 2011 21:52

Til: 'Chris Kjølbo | Avirus.dk'

Emne: SV: F-Secure - 3 installationer.

 

Hej Chris

 

Ej, hvor fantastisk, sikke en service, jeg kom væk fra din hjælp og kunne ikke finde tilbage til dig. Nej jeg fik det ikke installeret kom ellers rigtig langt, men mit problem indtil jeg havde indtastet mit abonnement nummer som i første omgang blev accepteret i næste fase fremkom at de tre computere adgange var opbrugt og jeg skulle henvende mig til support og taste min adgangskode som jeg kunne huske og brugt "glemt adgangskode" og der fremkom at der ville blive sendt et nyt via e-mail dette havde jeg prøvet dagen før og da kom den med det samme men i dag efter jeg ved ikke hvor mange gange kom der bare ikke noget det var hverken endt i uønsket eller andet der blokerede så jeg opgav efter, at have prøvet at afinstallere f-secure på den gamle bærbar der men heller ikke dette hjalp. Jeg havde på den nye bærbare overført alt det der SKAL bruges til et møde i morgen tidlig og kunne ikke vente med, at få den sikkerhed installeret så det må vente til jeg på en eller anden kan få nulstillet de tre adgange og indtaste de nye, har midlertidig brugt Microsofts gratis model til brug for i morgen.

 

Hvis nogen læser med på dette kan det ikke SIGES HØJ OG ÆRLIGT NOK, SIKKEN EN GOD OPLEVELSE AT FÅ KONTAKT MED CHRIS.

 

Vil gerne have mulighed for, at kontakte en så hjælpsom person og fortælle andre om min gode oplevelse og derefter have mulighed for at kunne handle hos Chris.

 

En dum dag er blevet til en god dag.

 

TAK!

Mange hilsner

Jonna

JH Databogføring

 

 


 

Fra: Ole Mondrup [mailto:om besser snabel-a g mail dut com]
Sendt: 2. august 2011 21:30
Til: Chris Kjølbo | Avirus.dk
Emne: Re:

Hej Chris.
Sorry - at jeg har forstyrret dig i en sikkert tiltrængt ferie. Mit problem med at få F-secure til at fungere på min nye pocketbook var helt mit eget: Jeg brugte en forkert (forrige års) licenskode! Jeg er flov over at have forstyrret dig. Alt er ok nu.
Jeg er dybt fascineret af den dedikerede måde, du arbejder på: At det er muligt at tale med dig på telefonen, når du holder ferie!
Du - og det - er sgu noget helt ud over det forventelige!

Pas nu lidt på dig selv - også.

Ole Mondrup

 

 


 

Fra: Kirsten Nøhr [mailto:kna 3 8 att stofa net dut dk]
Sendt: 23. november 2009 16:30
Til: Chris Kjølbo | Avirus.dk
Emne: Re: Avast!

Tusind tak for hjælpen!  Nu er det iorden, både med installering og registrering.
Det er en flot og brugbar hjemmeside I/du har om Avast!
MVH Kirsten Nøhr.

 

 


Martin Thomassen [martin _ ferarri 5 at h0tmail dut kom

Emne : Avast
Sendt: 19. maj 2009 23:41

Hej igen Chris.

Undskyld at det har taget tid at svare.
Jeg er meget taknemmelig for alle dine svar du har givet gennem hele den her samtale.
Jeg fik klaret mit virus problem, og har fået startet en god computer op igen.
Mange tak for alle disse program anbefalinger.
Dem vil jeg helst sikkert prøve at gå mere i dybden med!

Mange tak for alt.
VH Martin.

 Fra: Camilla [mailto:c dut rendtslev att mail dut dk
Emne: jubiiiii

Hejsa
Jeg sad så den halve
nat (træt da uret ringede kl. 5.45 imorges) og forsøgte noget af det du sagde,
men ak skidtet ville ikke downloade tingene, MEN MEN pludselig fik jeg hul
igennem trojan remover og kunne køre den og wupti den fandt 7 forskellige ting
bla. stod der antivirus 2009, den som vi havde problemer med sidste gang, de de
blev fjernet kunne F-secure så af sig selv opdateres, så nu er der ikke længere
et rødt udråbstegn og den har opdateret sig, kørt 2 scanninger og den fanger
ingenting.
også kørt F-secure
easy clean uden problemer og spybot og den fandt også noget, der nu også er
fjernet.
den panda rootkit
forstår jeg ikke da sproget er spansk og kan ikke vælge dansk og kunne heller
ikke finde engelsk version?
Jeg har også kørt
rootkit revealer og den kommer også frem med nogle linjer hvor der står noget
jeg ikke forstår, men hvad skal jeg gøre ved det? ligeledes AVG rootkit scanning
og Helios light skal jeg køre dem? og synes jeg har svært ved at se hvad jeg kan
gøre når den er færdig og der står nogle ting, det ligner en log, så er det
fordi du gerne vil se på det?

Så skal jeg prøve de
ting du foreslo i mailen igår og i den rækkefølge, for jeg kan vel ikke være
helt sikker på at det er væk nu? Så MANGE MANGE tak for
hjælpen.
Camilla
RendtslevRene Hansen [renelyd att hot- mail dut com]

Sendt : 25.09.2008
Til : avirus.dk
Emne : lidt bistand ...vista mm

hej jeg læste en så unik god artikel med dig om forskellige sikkerhedssystemmer bla F-secure som jeg selv købte af you see nyligt 3 mrd s tid..og sikke et godt værn ..fanger ALT simpelhen
så vil jeg også nævne din så fantasktiske vejledning i hvordan man kan opsætte Ccleaner sådan ..endelig noget der til at forstå.da du har evnet at.gøre det så enkelt og rart ..TAK

sidst:mht you see s sikkerhedspakke:findes der en vejledning i hvordan den almene bruger kunne opsætte den ..feks flueben i det og ikk det ..nærmest som med Ccleaner..

eller ville du for min skyld,sætte en billedrække op,så man har et udgangspunkt..(også gavne andre) ved godt at det må fra you see s side være sat op til den jævne bruger som start..
men en del ting er stadig..ikk logisk feks:flueben i kun log men ikk bloker osv (bare et fiktivt eksempel)
det ville skabe så meget tryghed at,vide om man er sikret helt optimalt..måske jeg ikk har læst nok ..for pakken har umiddelbart en omfattende indstrution..
mvh RENE-H
obs:vil du skrive hvilket site du operere i ..glemt det
noterede kun din mail
bruger vista home premium stationærFra: Flemming Andersen [mailto:j ofa (att) stofa - net dut dk]

Sendt: 7. februar 2008 19:54
Til: Avirus.dk
Emne: avast virus

Hej Chris !!!
HURRA - HURRA  !!
Opperationen er tilsyneladende lykkedes.
Tak for din tålmodighed og hjælp
Med virusfri hilsen
FlemmingFra: Jan Ole Laugesen [mailto:laugesen (at) tommerup.net]
Sendt: 29. marts 2003 15:30
Til: chris (at) kjoelbo.dk
Emne: GENIALT!

Hej!

Jeg
har lige DL de 2 disketter og bootede en maskine op som min grædende
kollega kom med, idet hans AVP som også er en gratis antivirus IKKE
virker ret godt !
Dvs. den fint fortæller der er virus og man skal
køre sint AVP program... ok det gør man så... AVP siger nu at den IKKE
kan slette virus, fordi AVP har blokeret det... Se det er jo så IKKE
nemt...

Og slet ikke når en masse virus ligger i Restore mappen på hans Win ME ... hæ hæ...
Din boot diskette snuppede dem ALLE 13 delt på 5 forskellige vira ! Uden at vi mistede noget vigtigt data.

Jeg skulle hilse fra en glad mand!

Med venlig hilsen / Best regards
Jan Ole Laugesen
Gartnervænget 4
5690 Tommerup
tlf: 2368 XXXX
www.tommerup.netFra: cft7172 (at) vip.cybercity.dk [mailto:cft7172 (at) vip.cybercity.dk]
Sendt: 30. januar 2003 19:02
Til: chris (at) kjoelbo.dk
Emne: F-PROT

Hej Chris,
jeg vil bare gerne sige dig tak, for at du har sat
denne side op. Min datters store opgave blev reddet med
F-PROT disketterne, da hun havde fået en virus og ikke
længere kunne starte sin PC. Jeg bruger selv AntiVir og
vidste derfor, at du havde en side hvor hun, med en anden PC,
kunne hente disketterne og alt blev normalt igen, så opgaven
kunne laves færdig. Glæden var stor.

Vi siger mange tak,
hilsen,
Søren.

 

 Fra: Bjørn Hemmingsen [mailto:bjornhemmingsen (at) hotmail dut com]
Sendt: 20. september 2001 11:38
Til: chris (at) kjoelbo.dk
Emne: Antivirus
Hej Chris
Jeg har prøvet dit program, og det virker godt, og fandt mange virus.
Det er dog en fejl at det ikke bare sletter alle inficerede filer, som ikke
kan fixes. Men godt program
Mvh
Bjørn

 

 

 


 


Fra: Per og Hanne [mailto:kethil (at) tdcadsl.dk]
Sendt: 8. september 2001 12:58
Til: chris (at) kjoelbo.dk
Emne: Jo tak, dit program rykker.
Hej
For
godt en uge siden blev jeg ramt af en virus, som vidersendte
worddokumenter til mit adressekartotek. Ikke særligt fedt, da virussen
spredte sig hurtigt.
Ud over det låste flere funktioner på min computer, og til sidst kunne jeg ikke engang tænde den.
Min
bror downloade hjemme dine 2 disketter, og med dem i min maskine blev
godt 500 inficerede filer renset, og nu kører det hele igen uden skader.
Du skal have tusind tak herfra.
Med venlig hilsen
Per

 Fra: Blandemester [mailto:blandemester (at) anonym]
Sendt: 14. september 2001 13:49
Til: chris (at) kjoelbo.dk
Emne: 5 stjerner af 5!
Hej!
Jeg har egentlig ikke noget at tilføje, men vil udtrykke min
uforbeholdne ros for disse sider.
Det er bare flot og brugervenligt lavet!
Jeg kan tilføje at jeg i forvejen kender alle 3 programmer, som også
jeg kan anbefale på det kraftigste.
Dette vil blive et af de links jeg vil sende ofte....
:-)
Venlig hilsen
Ole JensenFra: Per Andersen [mailto:perand (at) 12mail.dk]
Sendt: 11. september 2001 13:34
Til: chris (at) kjoelbo.dk
Emne: anti-vir
bare bliv ved Chris. Du gør et flot stykke arbejde.
hilsen fra en taknemmelig bruger.
Per AndersenFra: Søren Frandsen [mailto:soerenfrandsen (at) privat.dk]
Sendt: 27. august 2001 22:25
Til: chris (at) kjoelbo.dk
Emne: tak for A-virus
Hej Chris,
Fedt program du har!! -Har brugt og anbefalet det meget!
/SørenFra: Jan Kristensen [mailto:kristensen (at) pedal.dk]
Sendt: 30. august 2001 17:45
Til: chris (at) kjoelbo.dk
Emne: vrus
Hej Chris
tak for din hjemmeside
jeg fik w32.sircam.c virus og fandt linket til virusprogrammet - skide
godt gået - nu skulle den være iorden igen
Mange hilsner
Jan KristensenFra: Hardy Damsgaard [mailto:hardy-d (at) post1.tele.dk]
Sendt: 15. august 2001 22:27
Til: chris (at) kjoelbo.dk
Emne: vedr. E-PROT
Hej Chris.
Netop hjemvendt fra en aften med virusbekæmpelse, hvor din anbefaling
om at skanne, fra diskette var det der gav sejren. Jeg vil lige
fortælle hvad jeg ellers har forsøgt.
Først inst. af programmet Cillin 2000 den kunne se virus'en ( Sircam ),
men kunne ikke
fjerne den. Dernæst online skanning med Panda som påstod den var
fjernet, men det var den ikke.
Så blev det tid til at prøve dit forslag, og der kom sandheden så frem.
Heldigvis var der ikke noget
i bootsektoren, ( måske er det ikke noget problem hvis man har dit
program).
Du skal have tak for ,at du deler din erfaring med os, der ikke kan se
igennem problemet, men som
alligevel er nysgerrige nok til at prøve.
Skulle problemet opstå igen, bliver disketterne serveret nok engang.
Jeg har en prøveudgave fra firmaet Centralcommand.
Venlig hilsen
Hardy DamsgaardFra: Aske Inge Niels [mailto:navn (at) haslundfabech.dk]
Sendt: 6. november 2001 21:14
Til: chris (at) kjoelbo.dk
Emne: Dit fantastiske virusprogram virker! (det er ikke mit! .red)
Hej Chris,
For nogle uger siden downloadede jeg dit program til 2 disketter som anvist på din hjemmeside.
Herefter
cyklede jeg ind til min datter, hvis PC opførte sig meget mærkeligt. Og
VUPTI - programmet fandt og fiksede 115 virusbefængte filer. Den
efterlod 11 som ikke kunne laves/slettes.Til gengæld fik jeg navn på
alle og kune let selv gå ind og delete dem!!
Kanon program, som jeg vil installere på min egen PC til overvågning. Jeg ser frem til dine opdateringer.
Mange hilsner fra NielsFra: Ole Skovgaard Petersen [compustuen (at) get2net.dk]
Sendt: 27. november 2002 17:23
Til: chris (at) kjoelbo.dk
Emne: Reqest ;
Hej Chris ;
Jeg
har i dag prøvet at pakke , og sende zip filer , efter din anvisning ,
den er meget fyldestgørende , og det virker efter hensigten , virkelig
godt , send bare mere af den slags lærdom , det er guf for en
nybegynder som mig!
og jeg bruger osse AntiVir ; det fungerer osse efter hensikten , du skal ha tak for det ;
mange venlige hilsener fra ,
Ole Skovgaard Petersen .

 

 Fra: David Kølbæk [mailto:david _ kolbak (at) hotmail . com]

Sendt: 18. januar 2006 16:21
Til: chris (at) kjoelbo.dk
Emne: Virus feedback
Hejsa !!
Stod lige og manglede en virusscanner - dejligt at der er
nogen der gidder at lave et lille og nemt program for os andre =)

(Alle programmerne på disse sider er ikke lavet af Avirus.dk -de tilhører deres respektive firmaer :red)
mvh
David

 

 


 

Fra: [mailto:cfbk (at) webspeed . dk]

Sendt: 12. januar 2006 20:18
Til: chris (at) kjoelbo . dk
Emne: Re: SV: Har løst problemet..

Hej..
Jeg
har registreret mig. Jeg har ikke lavet en Eicar test  endnu, men
den har scannet min computer og fjernet et enkelt  virus, så
jeg tror da at det funker optimalt nu.
Men jeg laver lige en Eicar test for sikkerheds skyld..
MVH
Christina


"Chris Kjølbo" chris (at) kjoelbo . dk wrote:
Hej igen
Det var da godt at høre, tak for tilbagemeldingen!

Har du checket at den så også stopper for virus, har du
prøvet at lave en
eicar test..

Har du husket at registrere dig, så du har en lovlig
installation, og ikke
mindst at den selv opdaterer sig.

Med virusfri hilsen

Chris Kjølbo
www.avirus.dk

-----Oprindelig meddelelse-----
Fra:  [mailto:cfbk (at) webspeed . dk]
Sendt: 11. januar 2006 22:58
Til: chris (at) kjoelbo . dk
Emne: Har løst problemet..
Hejsa..
Jeg
har selv fået løst problemet med Symantec. Gik ind på deres
side og fant ud af at, jeg skulle bruge et Norton Removal Tool for at
kunne afinstallere programmet. Så nu er  det hele på
plads..og Avast kører som det skal.
Mange tak for al hjælp..

MVH
Christina

 Fra: Ole Jensen [mailto:ole bindestreg j (a) webspeed prik dk]

Sendt: 16. februar 2006
15:47
Til: chris (at) kjoelbo prik dk
Emne:
Hjemmesiden
HejChris.?
Det har været en fornøjelse at ha været forbi siden.

Har fået en masse gode links som jeg straks vil bringe videre.
Keep up.

Hilsen Ole. ;-)

 

 


 

Fra: Jeanette Rasmussen [mailto : j e a n e t t e rasmussen at privat dut d k]
Sendt: 2. marts 2006 23:53
Til: Chris at kjoelbo.dk
Emne: Ros

Hej Chris.

Vil bare lige sige at jeg er VILD med din hjemmeside.
Total overskuelig for os "normale" mennesker :0)
Mange antivirus-sites er ikke til at forstå.
Godt initiativ Chris. Godt gået.

Mvh JeanetteFra: Tine Hammer [mailto:tine ham mer (ath)mail dut dk]
Sendt: 23. marts 2006 00:32
Til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Emne: vedr Avast

Hejsa.
Har modtaget nyhedsbrev og installeret det nye antivirus program. Men når jeg starter op beder programmet om registration key, så jeg var nødt til at vælge demo. Demoen kører kun 60 dage og det er jo ikke tilfredsstillende. Kan du hjælpe??

Hilsen Tine
(Trine fik et link, og så var hun også glad)

 

 


 

Fra: chu @c dutdk [mailto:c h u at c dut dk]

Sendt: 27. marts 2006 09:12
Til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Emne: Bootdisketter ...
Hej Chris
Du anbefaler ikke boot-disketterne med F-prot til Windoxs XP.  (De er ellers alletiders!)

Hvad gør man så med XP - kan der ikke laves boot-disketter eller boot-CD`er? Jeg har "Kun" en bærbar uden diskettedrev,  men min fætter vil gerne have disketterne)

I øvrigt en overskuelig side, der er til at finde rundt på.
Og det er meget bedre end en kæmpefancy side med så mange faciliteter, at man opgiver inden man er halvvejs !!!

F.eks. bruger jeg TDC`s som skrækeksempel - man får det ene link efter det andet, og til sidst aner man ikke, hvor man er!

Mvh
Carl Henrik Ulrichsen

 


 

Fra: Jette Sch ø nberg j s c h (0)h0me1.gvd net dut dk]
Sendt: 18. april 2006 09:05
Til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Emne: Virusfri

Hej Chris

Det nye Avast er sandelig effektivt, har konstateret, at programmet opdateres hver eftermiddag, og en email med fotos blev stoppet.......... Der skulle lige fjernes en vinge fra mailopsætningen.

Hilsen Jette

 


 

Fra: Anni Hansen [mailto:a s h dot et @ i shoejby . dk]

Til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Emne: Registrering
Hej Chris

Tak for hjælpen, nu ruller bolden igen, jeg fandt ud af det.
Det var ikke så svært,men det er nu rart man kan hente hjælp.
Hilsen
Anni

Nuels Nielsen n k snaebum (x)pc dutdk

Sendt 6 April 2008:
Emne: AVAST IKON

Hej Chris Tak for hjælp! Jeg måtte instal. en ny AVAST da intet hjalp, men prøvede at instal oveni, men den bad om at slette aktuel, og man gør vel hvad maskinen beder om, herefter kunne jeg instal. en ny og alt ser ud til at virke.

Niels


Back to top