Arrow Direct, er en afdeling af Arrow, der udelukkende harbrugte Computer dele.

arrow samarbejdspartner

Det er fra servere, stationære og som jeg har valgt at ha i min butik. Bærbare.

Jeg har udvalgt nogle Bærbare som jeg kender, og kan stå inde for, at de er lidt mere end andre gode Bærbare. - Jeg har ikke så mange, men jeg har udvalgt nogle stykker i det prisleje, som jeg vil anbefale venner og bekendte.

Har du andre specielle ønsker, så kan du kikke på deres egen hjemmeside, og så måske spørge mig, om jeg kan skaffe den, så finder vi nok ud af det.

Beskyt miljøet, køb genanvendt it udstyr

 

Men ellers så synes jeg at der er meget kraft i de bære jeg anbefaler her i min Butik.

Der er normale SSD diske i, og det er en fornøjelse at arbejde med en Computer med SSD harddisk. den er markant hurtigere end de gamle harddiske. Derfor har jeg kun Bærbare med SSD harddiske i.

Og jeg har også valgt at der skal være 5Gb ram i dem, for det er så lidt det koster at få 4Gb ram i.. Ram er en slags 'arbejdsplads' så jo mere arbejdesplads du har når du arbejder, jo mere flydende er det at arbejde, og jo mere glæde ved din nye Computer.

Har du noget godt at tilføje denne side, send e-mail til chris@avirus.dk. - Copyright © 1994-2018, Chris Kjølbo. Computer hjælp og support Ringsted.
Alt på disse sider er lovlige at udskrive, og kopiere, så længe det hele er originalt, dvs det er ikke tilladt at rette i noget af det,
med mindre der er givet skriftlig tilladelse dertil.  

 
Avirus.dk modtager dankort visa bigewallet mastercard jcb maestro american express bankoverførsel certificeret F-Secure partner og eu money licenswebshop mærket din sikkerhed
Avirus.dk støtter:  
Back to top