Arrow Direct, er en afdeling af Arrow, der udelukkende har brugte Computer dele.

arrow samarbejdspartner

Det er fra servere, stationære og som jeg har valgt at ha i min butik. Bærbare.

Jeg har udvalgt nogle Bærbare som jeg kender, og kan stå inde for, at de er lidt mere end andre gode Bærbare. - Jeg har ikke så mange, men jeg har udvalgt nogle stykker i det prisleje, som jeg vil anbefale venner og bekendte.

Har du andre specielle ønsker, så kan du kikke på deres egen hjemmeside, og så måske spørge mig, om jeg kan skaffe den, så finder vi nok ud af det.

Beskyt miljøet, køb genanvendt it udstyr

 

Men ellers så synes jeg at der er meget kraft i de bære jeg anbefaler her i min Butik.

Der er normale SSD diske i, og det er en fornøjelse at arbejde med en Computer med SSD harddisk. den er markant hurtigere end de gamle harddiske. Derfor har jeg kun Bærbare med SSD harddiske i.

Og jeg har også valgt at der skal være 4Gb ram i dem, for det er så lidt det koster at få 4Gb ram i.. Ram er en slags 'arbejdsplads' så jo mere arbejdesplads du har når du arbejder, jo mere flydende er det at arbejde, og jo mere glæde ved din nye Computer. Med 4Gb er normalt nok til ca 3-5 programmer åbne samtidig, har du brug for mere end det, så må du lige tige til.

Normalt har jeg ikke så mange af de computere som Arrow Direct har på deres webshop, men kan skaffe dem du ser der. www.arrowdirect.dk


Grade - Hvilken stand er de i ?

Computere bruges på forskellige måder, og når maskinen kommer ind til os grader vi dem derfor efter hvilken tilstand maskinerne er i. Nogen Computere har stået fint i en docking fra de var nye, mens andre er blevet fragtet rundt og bærer præg af slidtage. Derfor grader vi alle brugte enheder efter kategoriene A, B og C. Produktenes gradering vil afspejles i prisen.

Kosmetisk gradering
Graderingen er kun på baggrund af kosmetisk vurderinger. Alle vores produkter leveres i 100 % teknisk stand.

A-grade
Køber du et reproduceret produkt med A-grade kan du forvente dig et produkt som ser tilnærmelsesvis ny ud. Et produkt som har vært brugt af nogen tidligere vil altid have en eller anden form for slidtage, og på A-grade godtager vi derfor minimalt med ridser og andre mærker. Det godtages ikke ridser eller andre skader på skærmen.

B-gradeb grade Det mest normale.
Her kan du forvente et produkt som er helt og fint, men som kan have nogen ridser, mindre buller og andre mindre slidtageskader. I yderkanten af skærmen godtages nogle ridser, enkelte pixel-fejl eller trykmærker, men skærmen er for øvrig hel og fin.

C-grade
Nogen produkter er godt brugt og bærer præg af dette. Produkter graderet som C-grade vil ha tydelige og/eller omfattende ridser, buller og skader. I yderkant af skærm godtages ridser, pixel-fejl eller trykmærker, men skærmen er for øvrig i god stand.

Har du noget godt at tilføje denne side, send e-mail til chris@avirus.dk. - Copyright © 1994-2018, Chris Kjølbo. Computer hjælp og support Ringsted.
Alt på disse sider er lovlige at udskrive, og kopiere, så længe det hele er originalt, dvs det er ikke tilladt at rette i noget af det,
med mindre der er givet skriftlig tilladelse dertil.  

 
Avirus.dk modtager dankort visa mastercard jcb maestro american express bankoverførsel certificeret F-Secure partner og eu money licenswebshop mærket din sikkerhed
Avirus.dk støtter:  
Back to top