F-Secure Internet Security - Antivirus

Hvis du har et lille netværk hjemme, eller på kontoret, og har måske en server til dine filer, og måske en netværks printer, så stopper din Firewall for alt dette.

Din Firewall kan ikke vide hvad du har for programmer, der godt må komme på nettet, og hvad der er "tilladt" så det skal du fortælle.

Den nemmeste måde at starte denne ændring på er: Start din Firewall, her er det under Windows 7 og Windows 8 og Windows 8.1.

Windows 7 Windows 8 og 8.1

Tryk Start

Tryk Kontrolpanel

Tryk System og sikkerhed

Tryk Windows Firewall

Og nu er billedet nogenlunde det samme

Tryk Windows tast

Skriv firewall

tryk Indstillinger

tryk Windows Firewall

Og nu er billedet nogenlunde det samme

windows firewall indstillinger

På dette billede ser vi at den er grøn, det vil sige at den er aktiv og virker, og det er godt.

F-Secure Antivirus, er den bedste pakke til prisen. Den har ikke alt hvad den store sikkerheds pakke har, men her er sparet 3 dele, nemlig Forældrekontrol samt styring af Firewall og Netbank sikkerhed, forklaring er her under.

Hvis jeg selv skal sige det, så er Forældrekontrol ikke den måde man lærer unge mennesker at styre indholdet på nettet, dog kan man sætte tidsbegrænsning, og det kan måske være en fordel. Og F-Secure styrer ikke nogen Firewall, den skal bare ha lov til at arbejde i fred. Almindelig Netbank sikkerhed er en funktion der kører hele tiden.

Det er samme beskyttelse du har, i forhold til den store pakke, fx :

F-Secure Antivirus - bedste sikkerhed til prisen

I midten af 2012, så F-Secure at det var ved at vende, at MAC virus var ved at blive mere almindeligt, og så tog de deres handsker af og sendt deres F-Secure for MAC på markedet igen, og det var en god ide.

I dag har MAC's det alvorligt dårligt, de er udsat for virus, uden at de ved det - altså ejeren, den kommer listende ind, som en listetyv om natten.

Du kan se mere om FlashBack-MAC-Virus her. Som var den vira som vendte hele MAC sikkerheden rundt.

Du kan også hente en DEMO af F-Secure til MAC, som har samme motor som F-Secure til Windows, og den er blevet kåret som en af verdens bedste.

F-Secure for MAC, kan du hente en DEMO af, i min butik, og se det med dine egne øjne. Her er et par billeder.

F-Secure Antivirus til MAC computere

Du har sikket en SmartPhone, og den bruger du tit.

Ikke kun til at ringe og SMS´e på, nej, netbank, wikipedia, og en smule surfning, sådan bare for sjov. Og du har hentet en stak App´s.

Jo flere mobile enheder på nettet, jo større er truslen for at få stjålet en kopi af dine kontaktpersoner, dine billeder fra kameraet og endnu værre, at få installeret et lille program, som, uden du aner det, gemmer og logger alt hvad du laver, og alt hvad du skriver, såsom kodeord, brugernavne, og mere.

Så det er på tide også at sikre din SmartPhone, eller din tablet, lige som du gør med din Computer, mod virus.

Hvordan F-Secure Client Security Best beskytter dig

"Med beskyttelse næsten 100%, F-Secure Client Security viste sig at være en frontløber i form af virksomhedernes sikkerhed i alle certificeringsprøvningerne udført af AV-TEST Institute i 2016."

Førende uafhængige testere AV-TEST fandt, at vores klient Security blokkerede "næsten 100%" af alle "0-day malware angreb, inklusive web og e-mail-trusler."

F-Secure Antivirus Computer Beskyttelsen PSB løsning er for dig den simple løsning, men den mest avancerede form for PC beskyttelse.

Den rigtige for dig der skal ha komplet sikkerhed, med dette mener jeg at der både er Antivirus, med alt hvad det indebærer, samt at din Computer bliver opdateret. selv mener jeg dette er top versionen af sikkerhed

Se min lille film, om netop denne løsning. For der er meget der kan siges hurtigere på en lille vide. Kommer sidst maj 2018. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og vær først med nyheder.

Denne sikkerheds pakke, kan sammenlignes med et Antivirus program, samt en Firewall, samt et program der sørger for at alle de andre programmer er opdateret, samt en filter, der er ekstra stramt for vira.

Og hvis du har hørt lidt i nyhederne, med jævne mellemrum, så er det vigtigt at din Computer er fuldt opdateret. Det får du med i denne specielle version af F-Secure Antivirus PSB. Der er sat skrappe regler op, af mig på avirus.dk

f secure psb computer protection saa sikkert det kan blive

F-Secure har en stor skare af sikkerheds produkter, og til erhverv har jeg valgt 2 typer, som jeg kan stå inde for.

Kik også lige på den helt nye version af PSB, som også holder Windows programmer opdateret. I samme pakke !

 - Og den funktion skal man ikke kimse af, måske er det den version du skal ha, da det løser flere af dine problemer, i samme musseklik.

De arbejder lidt forskelligt, og er til :

  • Mindre virksomheder - mellem 1 - 60 computere = PSB
  • Større virksomheder - mellem  30 til 9000 eller flere.F-Secure Firma Sikkerhed

Fælles for de 2 typer er at der er et hoved program, der styrer dem alle, både hvordan Firewall skal sættes op, og hvad man må inde i selve F-Secure, skal det fx være tilladt for brugeren at ændre noget i opsætningen i F-Secure på deres Computere.

 Hvis du har et lille netværk hjemme, eller på kontoret, og har måske en server til dine filer, og måske en netværks printer, så stopper F-Secure PSB for alt dette. PSB har sin egen Firewall, den er omtalt her.

F-Secure kan ikke vide hvad du har for programmer, der godt må komme på nettet, og hvad der er "tilladt" så det skal du fortælle.

Den nemmeste måde at starte denne ændring på, er at vælge en af de "Internetskjold" Sikkerhedsniveauer.

F-Secure hovedmenu

Åben F-Secure som herover og tryk Indstillinger.

F-Secure Internet Sikkerhed.

Herunder fortæller jeg lidt om F-Secure Internet Security, altså den store pakke. Mest til private.

Der er nogle ting som vi skal ha på det rene, og det er ret vigtigt, for at få F-Secure og dig/din computer til at være sikre sammen på nettet.

F-Secure Hvad Kan Den SÃ¥ Den SikkerhedsPakke

 

  1. Dit System som er Windows skal være opdateret. (eller vil du ha andre til at gøre det for dig)
  2. Der skal være et Antivirus program, Aktivt og opdateret.
  3. Der skal være en Firewall på din computer.
  4. Alle programmerne skal være opdateret  (eller vil du ha andre til at gøre det for dig)
  5. Du skal også selv være med på sikkerheden, tænk dig om inden du trykker JA til noget der popper op, og beder dig om at svare.

Kan du sige Ja til de ovenstående ting, er F-Secure lige noget for dig.

 

F-Secure Internet Security spyware spam og styring af Microsoft´s firewall i en pakke

Hvornår har du sidst budt din kære computer på en ordentlig gang wellness.
Så var det måske på tide.F-Secure Internet Sikkerhed

F-Secure har en fantastisk pakke, med alt hvad der tilhører sikkerhed på din computer. Vi kan kalde det Computer Wellness.

F-Secure Internet Security, har i samme pakke både Antivirus, Orme, Spyware, Spam, Phishing og styring af Microsoft´s Firewall, og alt på dansk. Altså en komplet sikkerhedspakke.

F-Secure installation i billeder

Hvis du har bestildt en licens eller en 30 dages fuld demo, af F-Secure Internet Sikkerhed, så skal du trykke på linket i mailen, og så skal du vælge "kør", lidt efter kommer dette billede...

  • F-Secure Internet Sikkerhed er nok et af de letteste programmer at installere.
  • Her har jeg alligevel kommenteres næsten alle forløb i selve installationen.

F-Secure Internet Sikkerhed

Sådan ser den ny installerede F-Secure Internet Sikkerhed ud.

Nu skal vi installere...

Har du noget godt at tilføje denne side, send e-mail til chris@avirus.dk. - Copyright © 1994-2018, Chris Kjølbo. Computer hjælp og support Ringsted.
Alt på disse sider er lovlige at udskrive, og kopiere, så længe det hele er originalt, dvs det er ikke tilladt at rette i noget af det,
med mindre der er givet skriftlig tilladelse dertil.  

 
Avirus.dk modtager dankort visa bigewallet mastercard jcb maestro american express bankoverførsel certificeret F-Secure partner og eu money licenswebshop mærket din sikkerhed
Avirus.dk støtter:  
Back to top