Du har sikket en SmartPhone, og den bruger du tit.

Ikke kun til at ringe og SMS´e på, nej, netbank, wikipedia, facebook, linkedin snap og en smule surfning, sådan bare for sjov. Og du har hentet en stak App´s.

Jo flere mobile enheder på nettet, jo større er truslen for at få stjålet en kopi af dine kontaktpersoner, dine billeder fra kameraet og endnu værre, at få installeret et lille program, som, uden du aner det, gemmer og logger alt hvad du laver, og alt hvad du skriver, såsom kodeord, brugernavne, og mere.

Så det er på tide også at sikre din SmartPhone, eller din tablet, lige som du gør med din Computer, mod virus.

Her er det uvildige AV-Test.com, kommet med en rapport hvor 10 producenter får topkarakter, ud af 41, og det er: Avast, Dr. Web, F-Secure, Ikarus, Kaspersky, Lookout, McAfee, MYAndroid Protection, NQ Mobile og Zoner.

Du kan prøve F-Secure Mobile Security, gratis i 7 dage. Kontakt mig, og du får en licens til 5 enheder i 14 dage.

Du kan se AV-Test.com´s test af de 41 Antivirus producenter her :

Her er lidt om F-Secure Mobile Security, hvordan den virker, og hvad du kan gøre.

  • Sikker surfning.
  • Beskytter dine personlige og fortrolige data, indhold virus og malware.
  • Sikker surfning, og beskytter din identitet på nettet, når du er online.
  • Finder en glemt eller stjålet mobil, eller tablet. - Send en SMS, som enten låser mobilen!, eller giver dig en SMS retur, med en Google GPS lokation, hvor din mobil befinder sig lige nu!

Jeg har endnu ikke dette produkt i min lille butik, så du skal ringe til mig, for at høre om pris, og hvis du eventuelt har spørgsmål. - send mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 51924096

 

 

 

 

You have no rights to post comments

Har du noget godt at tilføje denne side, send e-mail til chris@avirus.dk. - Copyright © 1994-2019, Chris Kjølbo. Computer hjælp og support Ringsted Midtsjælland, Danmark.
Alt på disse sider er lovlige at udskrive, og kopiere, så længe det hele er originalt, dvs det er ikke tilladt at rette i noget af det,
med mindre der er givet skriftlig tilladelse dertil.

avirus.dk betalings kort og godkendelser shopwebshop mærket din sikkerhed
Avirus.dk støtter:  
Back to top