F-Secure udløber jo pludseligt, men det er jo dejligt at man ikke behøver at tænke så meget på sikkerhed, for du har jo F-Secure Internet Sikkerhed.

F-Secure antivirus skal opdateres efter licens udløb

Men om du har købt F-Secure for 1 - 2 eller 3 år, så sker det jo at den skal fornyes, og det gøres her i butikken.

Når du har fulgt vejledningen, og bestildt en opdatering af F-Secure, så modtager du en mail, og senere med en betalt faktura, og i den står dit nye licensbevis.

Du kan med fordel vente op til et par dage til din licens løber helt ud, du skal ikke vente til den er løbet ud, fordi F-Secure stopper med at beskytte dig, hvis den udløber helt.

F-Secure abonnementer

 

Højreklik på F-Secure ikonet, og vælg "Vis mine abonnementer"

F-Secure aktiver abonnement

Og herunder tryk "Aktiver abonnement

Hvis F-Secure siger at det er en forkert licens, og der er noget galt, så skal du lige checke om du nu har fået tastet den kode rigtigt, og så prøver du bare igen.

Skulle du have noget at spørge om, så spørg endelig, min email adresse er Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kommentarer  

0 #1 Astrid Sørensen 15-11-2014 08:34
Hej
Jeg har F-secure 2011, og det virker! Men nu er der begyndt at poppe noget op på min computer om at der er en f-secure opdatering til 2015. Er det en opdatering man skal havde? Der står hvis jeg vil opdatere den så bliver "den gamle" F-secure slettet så er bange for det er noget virus eller noget?
Ingen andre fra min familia der har samme program har fået bested om en opdatering.
VH
AstridJeg svarer Astrid sådan.

Ja det er korrekt. Den du har bliver opdateret til den nye version 2015. Så det kan du roligt gøre. Jeg regner med at det er F-Secure selv der siger at der er en opdatering ? for det skal det være. Det er mange år du ikke har opdateret, hver gang der er kommet ny version. Jeg formoder du har købt ny licens hvert år, for så har du også adgang til den nye version.


Chris

You have no rights to post comments

Har du noget godt at tilføje denne side, send e-mail til chris@avirus.dk. - Copyright © 1994-2019, Chris Kjølbo. Computer hjælp og support Ringsted Midtsjælland, Danmark.
Alt på disse sider er lovlige at udskrive, og kopiere, så længe det hele er originalt, dvs det er ikke tilladt at rette i noget af det,
med mindre der er givet skriftlig tilladelse dertil.

avirus.dk betalings kort og godkendelser shopwebshop mærket din sikkerhed
Avirus.dk støtter:  
Back to top