En virus kan sagtens sætte sig fast i en fil der ligger i Windows 7, Windows 8 og Windows 10´s gendannelses system, og så har de fleste Antivirus programmer svært ved at fjerne dem, så man kan slå "Gendannelses af System" fra, og - man kan altid sætte det til igen.

Linket er ikke på mine sider, og er på engelsk, dog er der så mange billeder at det er nemt at følge.
Vil man slå den til igen, følger man bare vedjedningen, og siger JA tak, til at aktivere gendannelses systemet.

Gendannelses systemet ligger en masse filer i C:\_RESTORE og dem skal man ikke pille ved, de bliver styret af Windows. (mappen er en system mappe)

Her SystemGendannelse fra Windows 7 og Windows 10

Hvis du vil slå det til igen, så gør du bare hvad guiden siger, baglens, så er den slået til igen, det tager kun få sekunder.

Hvis du fx har haft virus, og fået renset dit system, så kan man med fordel, slå det fra, genstarte og slå det til igen.

Det er op til en selv.

You have no rights to post comments

Har du noget godt at tilføje denne side, send e-mail til chris@avirus.dk. - Copyright © 1994-2019, Chris Kjølbo. Computer hjælp og support Ringsted Midtsjælland, Danmark.
Alt på disse sider er lovlige at udskrive, og kopiere, så længe det hele er originalt, dvs det er ikke tilladt at rette i noget af det,
med mindre der er givet skriftlig tilladelse dertil.  

 
Avirus.dk modtager dankort visa mastercard jcb maestro american express bankoverførsel certificeret F-Secure partner og eu money licenswebshop mærket din sikkerhed
Avirus.dk støtter:  
Back to top