Jeg hjælper alle med deres Computer.
Enkeltmands firma, der er kun mig selv. Jeg har arbejdet med Computere i flere år, og det har givet mig en del erfaring.

Har kunder over hele Danmark, samt enkelte rundt i andre lande, hvor jeg fjernstyrer deres Computer. Herunder er en lille del af hvad jeg kan hjælpe med.

Eller måske guide dig i den rigtige retning.hus fra teapotdk

 

Jeg har senest hjulpet med at:

 

hus fra teapotdk
 Intet IT problem er for lille eller for stort. Ring for en uforpligtende snak.
  • Ca 45% indlevere deres Computer til mig, så kikker jeg på den i løbet af 1 eller 2 dage, og så er den klar til afhentning.
  • Ca 45% fjernstyrer jeg kunders Computere, som jeg også har skrevet om her. Også fra udlandet, for der er en del danskere rundt omkring, som godt vil ha dansk IT og PC hjælp.
  • Ca 10% kører jeg rundet her på Sjælland, og hjælper med næsten alt.
 

Bærbar tegning fra teapot.dk

Computer virus er der også en del af, og det er jo mit gamle speciale. Jeg prøver at følge med denne trend, jeg har da et par gange måtte fortælle kunden, at den tid det tager, i forhold til at tage en backup af alle dokumenter, billeder, og så installere forfra, samt lægge alle personlige filer tilbage, samt installere programmer igen. Man er også mere sikker på at få en hurtigere Computer. Jeg forhandler kun F-Secure Antivirus, som jeg mener er det bedste, enkle og mest sikre der findes.
 pære fra teapotdk
 Mine kunder synes jeg er :
  • Stolt
  • Ærlig
  • Dygtig
  • Ansvarlig
      - i alt hvad jeg laver, og har sikkerhed med i det jeg anbefaler, og guider kunder.
 

 

Har du et Computer spørgsmål til mig, så tøv ikke med at kontakte mig for en hurtig sludder om dit Computer problem, det koster jo ikke noget.

Når vi er enige om en opgave, så er det normalt aftale pris, normalt tager jeg alt 250kr for ½ time. Du kan også få en fast pris.

Chris Kjølbo
Stenagervej 9
4100 Ringsted
Mobil 51 92 40 96

Kommentarer  

0 #2 Karen Margrethe 21-04-2016 09:33
Jeg har en gammel computer som køre på vista. Jeg kender ikke log in, men forsøger at boote med den gamle ubuntu, men kan ikke få den til at læse cd drevet. Er der noget jeg skal bemærke når jeg trykker f2 ved opstart.
-----
Her er hvad jeg svarer Karen.
Hvis du er sikker på at det er F2 du skal trykke på, for at få din Computer til at opstarte på CD, så skal det virke.
Du kan evt prøve på andre Computere, for at se se om det virker, du behøver jo ikke at installere, men bare prøve for at se om du kan få startet op på CD.
Er det Ubuntu du forsøger ? for det er en DVD ? Kan den Vista computer, læse DVD ?
Ellers er min anbefaling at benytte Lubuntu, som er en CD, den burde kunne læses af ældre Computere.
Lubuntu er også bedst til ældre Computere, da den er mindre resurce krævende.
/Chris
0 #1 Annie 15-01-2016 23:52
Hej Chris. Vil lige høre dig om du kan hjælpe mig. Da jeg fik Windows 10 på computeren forsvandt DVD drev samt USB porte, fanges der en måde jeg kan genskabe dem på, på forhånd tak, og tusind tak for hjælpen til ubuntu det virker perfekt. Takket være din hjælp. Hilsen Annie.
-----
Jeg svarer Annie sådan:
Hej Annie
Jo, jeg kan da prøve :-)
Det kan være et driver problem, eller at du ikke har noget program til at brænde CD/DVDér.
hvis du sætter en lyd-cd ind, så skal den fange den, og spørge om du vil høre musik ? Fortæl hvad den gjorde.

Du kan også installere en CD/DVD brænder program...
På www.ninite.com
kan du markere CDBurner XP, og så vælge Download, og kør. den installere for dig, og så kan du fx se om du kan brænde en CD/DVD, den vil åbne for dit brænder drev...

Fortæl endelig om de muligheder herovre, så kan vi tage den derfra.

Sidste mulighed er også at jeg kan fjernstyre din Computer, og sammen se skærmen, så kan vi samtidig sludre om hvad der virker og hvad der ikke virker.
Se mere om dette her :
http://www.avirus.dk/god-ide-sadan-gor-du/102-kan-overtage-din-computer-mens-vi-snakker-om-dit-computer-problem

You have no rights to post comments

Har du noget godt at tilføje denne side, send e-mail til chris@avirus.dk. - Copyright © 1994-2019, Chris Kjølbo. Computer hjælp og support Ringsted Midtsjælland, Danmark.
Alt på disse sider er lovlige at udskrive, og kopiere, så længe det hele er originalt, dvs det er ikke tilladt at rette i noget af det,
med mindre der er givet skriftlig tilladelse dertil.  

 
Avirus.dk modtager dankort visa mastercard jcb maestro american express bankoverførsel certificeret F-Secure partner og eu money licenswebshop mærket din sikkerhed
Avirus.dk støtter:  
Back to top