Hvis man rydder op på sin computer, er der en større chance for at maskinen yder noget bedre, dvs at den arbejder lidt hurtigere, og det kan gøres på en nem og gratis måde. Læs også hvordan du gør det hvis du IKKE har Ccleaner.

Hent programmet CCleaner, og installer det...  (åbner nyt vindue)

Installations vejledning er her.

Scleaner - sletter midlertidige filer

 

 

Og som sådan kan man godt bare køre programmet, det ligger bagved Papirkurven, - højreklik på Papirkurven, og vælg Åben "CCleaner" så kan du selv markere hvad den skal og ikke skal slette.

Hvis du bare vælger at køre den, sletter den også de fil-link (det er kun link) som du har under Start "Sidst arbejdet med" - Men som sagt, det er kun linkene, selve filerne har du stadig hvor du gemte dem.

Alle gamle Midlertidige (TMP) filer, som Windows har arbejdet med, men ikke ryddet ordentlig op, bliver slettet, også Internettets Cache filer bliver slettet, samt Cookies, -så det er op til en selv om den skal slette disse Cookies, jeg selv sletter dem alle, mange af mine venner sletter dem uden at blinke, så det er op til en selv. - HUSK at konfigurer den INDEN du kører den 1. gang, for den spørger ikke om det er i orden, den gør det bare.

Har du også brug for at slette midlertidige filer på fx. din arbejde, på skolen, venner osv osv, så kan man gøre det manuelt, Se her hvordan!

Kommentarer  

0 #1 Henrik Kjølbo 03-11-2013 21:58
Den er faktisk ret god, bruger den et par gange om måneden. tak :P

You have no rights to post comments

Har du noget godt at tilføje denne side, send e-mail til chris@avirus.dk. - Copyright © 1994-2018, Chris Kjølbo. Computer hjælp og support Ringsted.
Alt på disse sider er lovlige at udskrive, og kopiere, så længe det hele er originalt, dvs det er ikke tilladt at rette i noget af det,
med mindre der er givet skriftlig tilladelse dertil.  

 
Avirus.dk modtager dankort visa mastercard jcb maestro american express bankoverførsel certificeret F-Secure partner og eu money licenswebshop mærket din sikkerhed
Avirus.dk støtter:  
Back to top