Har du ikke helt styr på de ovennævnte ting, så få hjælp til dette - så har du og din computer det også meget bedre i fremtiden, - generelt er din computer også hurtigere med en ren computer.

Her er der er lille bemærkning, om F-Secure PSB Premium, som både har Antivirus, Firewall, Spam, Spyware OG opdatere alle dine programmer.

En glad bruger har sagt:
"Efter sølle 11 minutter var F-Secure installeret, man skal tage stilling til et par ting, fx det første er hvad sprog man vil ha den på.
- Efter installeringen var alt sat op, og F-Secure begyndte at opdatere sig selv, uden at jeg skulle tænke på mere. Efter installationen, tager den bagvedliggende opdatering max 5 minuttter.

F-Secure sikkerheds pakkerne har en effektiv Antivirus scannere i pakken, ogå en extern kendt antispyware scanner, samt den patenterede DeepGuard Teknologi, som nu er blevet endnu bedre, ja så er man godt dækket ind, så man trygt kan surfe, downloade musik, online-bank, handle på nettet og meget mere....

F-Secure Internet Sikkerhed, er en kanon god sikkerhedespakke, ud fra følgende enheder i selve programmet..

Har du enten Microsoft Windows 7 - windows 8.1 eller Windows 10 - er F-Secure lige noget for dig.
F-Secure kan køre på 32-bit og 64-bit.

Jeg er sikker på at F-Secure Internet Security vil være din bedste investering for din net-sikkerhed, i lang tid..
F-Secure er nemt, og her under kan man se startbilldet af F-Secure Internet Sikkerhed.

F Secure Internet Sikkerhed10

Er du allerede nu sikker på det skal være F-Secure, som mange andre har valgt som deres komplette sikkerhedspakke mod trusler fra internettet, så skal du enten hente en 30. dages DEMO af F-Secure, eller købe.

Herunder et billede af de værktøjer der er tilgængelig, men normalt skal du ikke bruge dem, F-Secure Internet Sikkerhed 2017, kører helt af sig selv.

f secure internet sikkerhed værktøj

Læg mærke til 'Oprydningsværktøj' som også scanner Computeren inden installation.

Hvis du klikker på billedet herover, på 'Browser Protection' så kommer der en ny menu frem, som er herunder. De funktioner der er, er allerede aktiveret, men du er velkommen til at personliggøre din F-Secure.

f secure internet sikkerhed browser beskyttelse menu

Er du lidt nervøs med at skulle installere, så kan du få hjælp med dette, i din egen stue...

Jeg har mulighed for, med din hjælp at fjernstyre din computer, så vi begge kan se din skærm, og samtidig over telefon, snakker vi om hvad der skal laves, fx om at installere.

Kontakt mig hvis du vil have en sludder om dette, ring Mobil 51 92 40 96

Se mere her, om det at få hjælp i egen stue.

Har du nogle spørgsmål, så tøv ikke med at spørge på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

statistik 18-11-2011 - 3648  dd