Nogle gange kan man blive så sur på den dumme computer, og så må man ud og hente hjælp.

Så kan jeg hjælpe dig, når du er hjemme, fx efter aftensmaden en helt almindelig aften, så kan man få hjælp over nettet, og der kommer jeg ind i billedet, eller ind i din skærm.

Dette lille Program - skal du hente ned - og åbne, og så ringe til mig, så gør vi resten sammen - så fjernstyrer jeg din Computer over Internettet, det er hurtigt, sikkert og nemt. - Her er et andet program - som gør det samme.

Jeg kan ikke overtage alles computer sådan direkte, - selve computerens ejer skal være med på ideen, og accepter at jeg - Chris overtager skærm, tastatur og mus.

Det er sådan at når din Computer bliver fjernstyret, kan du også se med på skærmen, og måske være med til at finde en eventuel fejl...

Fjernstyring af din computer

Nu starter man sådan en fjern-support, med at aftale enten via email, eller over telefon, hvad det er man skal, og så sludrer vi om det, det er de fleste gange meget nemmere når man er 2 om at se på skrærmen, - og som et gammelt ordsprog siger, "Et billede siger mere end 1000 ord" og det er stadig rigtigt.

Jeg kan måske hjælpe med at :

Fælles for det alt sammen er, at vi er enige om hvad det er der skal foregå.

Hent programmet fjernstyrings programmet her, og vælg enten at gemme filen på skrivebordet, eller sig bare "Kør"....

Det er altid vigtigt at vi er helt enige om, hvad det er der skal laves, og det bedste er, forhåbentlig, at det er om aftenen, når vi har fået aftensmad, og vi begge har lidt tid til computeren...

Send mig en email, hvis du har et problem, så kan vi først sludre om det, eller ring på mobil 51924096

56 hits den 17-11-2010 - den 22-05-2011 3615 hits -  i dag den 23022014 - 19720 -

Kommentarer  

0 #9 Poul Wissing 23-09-2016 10:46
Hej Chris
Jeg har installeret dit Lubuntu 14-04 32 bit (og har renset alt andet væk), men jeg kan ikke finde ud af at komme på nettet. Måske fordi da jeg installerede fravalgte en mulighed for at gå på nettet. Hvordan kommer jeg på nettet nu?
Med venlig hilsen
Poul

Jeg svarer Poul sådan
Hej Poul.
Nej, det betyder intet, det du kan gøre er at oppe i højre hjørne, der er et symbol på trådløs forbindelse, den skal du trykke på, og via den vej få forbindelse til dit trådløse netværk.. Driller det meget kan du med fordel lige sætte et netværks kabel bag i din Computer, og få forbindelse den vej, og så kommer der opdateringer, og efter en genstart, er jeg ret sikker på at den kan se dit trådløse netværk.
0 #8 Jørgen Svane 06-02-2015 19:29
Hej Chris, jeg bruger Windows live mail og vil gerne vide, hvordan jeg redigerer i kontaktpersoner.
Jeg kan ikke fjerne uønskede personer.
Kører med win7 pro.
:) mvh Jørgen
Jeg svarer Jørgen således
Hej Jørgen. Jeg har måske fundet noget du kan bruge. se her : http://www.eksperten.dk/spm/968237
/Chris
0 #7 Herman Frede Hegelun 25-10-2014 17:43
Hej Chris. Jeg har formater min bærbar og mistede avirus licens nøgle kode :-x . Hvad skal jeg gør.
-----

Her er hvad jeg svarer Herman
Jeg har ikke noget med Avast betalings progrmmet at gøre. Det bedste du kan gøre, er at henvende dig hos avast.com og fortælle din mail adresse, så må de kunne slå dig op.
Held og lykke.
Chris
0 #6 John Sebastian Maj 14-04-2014 17:47
Hej Cris
Jeg har overtaget en 'Acer Aspire One' fra mine børn
Da de fik den - lå der en 'Windows 7 starter' - som virkede - mildt sagt - 'ikke særlig godt'

Derefter har de så fået installeret en Windows XP - som heller ikke virker - den gør maskinen 'tung'
De søde 'englebasser' har derudover glemt deres opstartskode til deres XP version - hvilket gør det lidt svært at ændre noget som helst (uden at smide harddisken - ud !!)
Så forsøgte jeg at sætte en Ubuntu ind på maskinen - men når jeg bruger universal USB installer - fortæller programmet mig at der ligger et Windows program og spærrer for installeringen -
Så vil jeg spørge om du har en metode så jeg kan få slettet (Det Sa...s Lort) på Harddisken og installeret et Ubuntu / Linux program.
Det er for mig ligegyldig hvilket Linux du anbefaler - bare jeg kan få formateret harddisken
På forhånd tak
Venlig hilsen


Jeg svarer således…


Semi professionelle folk kan godt komme igennem sådan en kode, og få den slettet og så på den måde komme ind igen. Dog er det en rigtig dårlig ide at benytte Windows Xp som ikke opdateres mere, og i mine øjne, skal erstattes med noget andet, som opdateres. Windows 7 eller Windows 8, eller Ubuntu, eller en af de Linux distributioner, som findes, som er gratis for alle, kan med fordel installeres..


Jeg er ikke helt med på hvad du mener med Universal USB installer ? er det for at oprette en Start USB pen ? for så giver det mening. Sørg for at den USB er tom, og vælg så i Universal USB installer, at formatere din USB enhed, og når du så starter op på den USB enhed, så vil det virke.
Ja du kan slette hele lo**et, det er dig der har kommandoen 
Sig til hvis jeg kan hjælpe dig yderligere…

Med virusfri hilsen
Chris
0 #5 Carsten Hansen 22-03-2014 16:39
Hej Chris. Jeg har en 14 år gammel HP Pavilion pc. Den har XP og kører i det store hele OK. MEN for ca. 3 uger siden, da jeg ville åbne Outlook Express, fik jeg en fejlmelding, som jeg kan sende/ikke sende og så kommer jeg aldrig videre. Jeg har endnu ikke fået åbnet og er lettere panisk. Jeg kan selvfølgelig via min udbyders webmail læse/sende nye mails. Men jeg kan ikke komme i kontakt med alle mine gamle. Jeg tror måske ikke det skyldes virus, men hvad pokker gør jeg.



Jeg svarer således :
Det kan være flere ting, fx dårlig harddisk, som aftegner sig i at programmet ikke svarer korrekt, og så er ødelagt. tag en backup af dine mail-filer.
Det kan også godt være fordi det er en virus der har ødelagt det ?
har du et Antivirus program på Computeren ? og er det aktivt ? og er det opdateret ?

Med virusfri hilsen
Chris
0 #4 Børge Klinkby 01-02-2013 16:33
Hej.Chris

Hvordan vurderer du Windows Defender til Windows XP og Windows 7 evt. sammen med F-Secure Internet Security eller Avast home edition free.

---
Jeg svarer Børge således:
Windows Defender er ikke en sikkerhedspakke.
Jeg vil mene, han man en komplet sikkerhedspakke , så er man så sikker man kan blive. Sammen med opdatering af alle produkter og omtanke, så kan det ikke blive mere sikkert.
Chris
0 #3 Jessica 24-01-2013 20:49
Jeg tror der er virus på min computer.
Hver gang jeg åbner en af mine browser, så kommer der spam frem.. - det kan også ske, hvis jeg f.eks trykker på et billede på facebook, så popper der bare spam frem. - det kan være et billede af en mave og så står der "tab 2 pund om dagen, "tryk her" . jeg har prøvet at google mig frem, til en løsning men uden held.

-----
Jeg svarer Jessica således.
Ja det kan godt være at du har fået virus.
Det kan også godt være det er en browser-hijacki ng, det vil sige det program du benytter til at surfe på nettet, og så styrer den de ting du ser, og altså også de pop-uper :-)
- Håber det giver mening.
Har du et Antivirus program på din maskine?
Er det aktivt ?
Er det opdateret?

Det skal jeg lige vide først.

Samt.. du kan med fordel lige hente en scanner, der måske kan tage det værste, og det er gratis.
Følg linket herunder, og hent programmet.
HUSk at vælg at du IKKE vil ha en DEMO udgave, -får du trykket forkert, er det ikke så slemt.

http://www.avirus.dk/download/category/5-virus-fjernere-og-diverse-tools.html?download=47:malwarebytes-anti-malware

Hører gerne fra dig på mail :-)
/Chris
0 #2 Lars 18-12-2012 18:43
Min Pc køre langsomt på nettet når jeg søger.Den falder også ud af nettet nogle
gange.Lars.

----

Jeg svarer Lars således.
hvad for et Antivirus program har du ?
Er det opdateret ?
Er det aktivt / er det nede ved siden af uret ?

Prøv med en online-scanner, og se om den kan finde nogle vira.
Følg linket herunder.

http://www.avirus.dk/god-ide-sadan-gor-du/71-f-secure-online-scan-vejledning.html

Hører gerne fra dig.

/Chris
0 #1 Jens helmer 10-12-2012 13:57
Hej Chris. Jeg. Har haft awast free antivirus installeret, men fjernede det for et stykke tid siden. Der blev dog ved med at være et ikon nede i højre hjørne som jeg ikke kunne fjerne. Så læste jeg på awast at det kunne være svært at fjerne alt, men at man kunne prøve "aswclear.exe. Det gjorde jeg så, men nu starter min bærbare i fejlsikret tilstand og det kan jeg ikke lave om. Jeg har prøvet at trykke f8 og fået muligheden for at starte i Windows normal tilstand, men det sker bare ikke. Kan du hjælpe med det?
---
Jeg svarer Jens således.
Jeg er ret sikker på at du IKKE har afinstalleret det korrekt. Under normale omstændigheder er der ikke noget tilbage, som man kan se, så muligheden for at kunne Afinstallere igen, den nå være der? - Er den ikke dette, så kan du hente programmet igen, installere igen, og afinstallere.
Jeg ved godt det er en rodet måde at gøre det på, men den virker.
Husk dog på at hvis du allerede har et andet Antivirus program installeret, så vil det højst sandsynligt drille dig, når du installere igen.
pøj pøj med det.
Du kan også kontakte mig, og jeg kan prøve at "hive" det ud, alt efter hvor meget der stadig er installeret. Se her om dette :
http://www.avirus.dk/fa-fjern-support-og-pc-hjaelp.html
/Chris

You have no rights to post comments

Har du noget godt at tilføje denne side, send e-mail til chris@avirus.dk. - Copyright © 1994-2019, Chris Kjølbo. Computer hjælp og support Ringsted Midtsjælland, Danmark.
Alt på disse sider er lovlige at udskrive, og kopiere, så længe det hele er originalt, dvs det er ikke tilladt at rette i noget af det,
med mindre der er givet skriftlig tilladelse dertil.

avirus.dk betalings kort og godkendelser shopwebshop mærket din sikkerhed
Avirus.dk støtter:  
Back to top