Kubuntu er i stærk familie sammen med Ubuntu, Lubuntu Xdubuntu og alle de andre.

Kubuntu er ikke helt så 'lille' og 'let' som Lubuntu, men ser pænere ud, og kan alt hvad de andre Linux versioner kan. Den synes hurtigere end Ubuntu.
Selve skærmen, eller skrivebordet ligner lidt Windows 7, og det gør Lubuntu jo også, dog har Kubuntu indbygget fra start : Libre Office pakken, som indeholder Tekstbehandling, Regneark, Presentations, Tegne, Database, Matematik og flowcharts program, samt noget lækkert at se på...kubuntu skirvebord stifinder software center internet live tv office pakke

 De fleste i dag bruger Computeretn til i gennemsnit 3 ting, Surfning, Kontor programmer, og Netbank. Det kan Kubuntu sagtens, og mere til.

Og et kort spil, er jo heller ikke dårligt, samt måske en 'hjerne vrider' ?

Tryk på K-ikonet nede til venstre, under kategorien - Programmer - System - Software Center. Der taster du 'solitaire' og så finder den alt med ordet. I bunden af listen er der nogle der starter med ordet Penguin...' og et andet kortspil, hedder AisleRiot, som indeholder flere spil i et...

kortspil et spil giver mange forskellige spil

Det som hedder 'Eye Candy' altså noget godt for øjnene, har Kubuntu næsten uden at gøre noget selv, er fx 'bævrende vinduer' det vil sige at når du bevæger et vindu, så slingrer det, som om det var lavet af gelé, og når du lukker et vindue, så kan det enten brænde op, eller eksplodere i små finkanter. Har ikke noget med selve funktionen i dagligdagen, men sjovt er det da, og kan imponere vennerne, når man lige skal surfe efter et eller andet :-)

Du slår det til under funktionene 'Compiz' og under kategorien 'Udseende' led efter blævrende vinduer, og skæve vinduer.

Skriv i kommentar feltet herunder...

You have no rights to post comments

Har du noget godt at tilføje denne side, send e-mail til chris@avirus.dk. - Copyright © 1994-2019, Chris Kjølbo. Computer hjælp og support Ringsted Midtsjælland, Danmark.
Alt på disse sider er lovlige at udskrive, og kopiere, så længe det hele er originalt, dvs det er ikke tilladt at rette i noget af det,
med mindre der er givet skriftlig tilladelse dertil.

avirus.dk betalings kort og godkendelser shopwebshop mærket din sikkerhed
Avirus.dk støtter:  
Back to top