Hent Avast programmet direkte
- Gratis for private !!!!

  • Sophos Antivirus for private, er efterhånden en kende bedre end Avast antivirus for private, og derfor har jeg skrevet en artikel om Sophos for private.
  • Er det den ultimative sikkerhed, så er der F-Secure PSB som også opdatere over 13.000 programmer, så vil du ha et system som gør det hele for dig, er det F-Secure PSB du skal kikke på.

Og gem det på din harddisk..

Avast

Har også lavet en Avast installatiions vejledning i billeder, hvis du synes det kan hjælpe dig. Avast - KUN FOR PRIVATE.

 

Tid til registrering Avast registrering
KUN FOR PRIVATE, Tryk på den grå knap. Avast aktivering

Avast skal vide hvem du er, for at give dig en privat licens.

Skriv det rigtige, har ikke væreet ude fra mere SPAM, det er jo et ordentligt firma.

Avast aktivering
Så har den registreret dig, og du har nu en PRIVAT licens i 1 år. Avast registrering
Sådan ser det ud, når alt er som det skal være. Avast er nu licenseret til PRIVAT brug.
   

 

 

HUSK at Avast KUN er et antivirus program, du skal selv sørge for en Firewall og SPAM filter  ! - F-Secure Internet Sikkerhed 2012 har disse 3 ting i samme program.


Jeg anbefaler at prøve at Disinficere først når Avast fortæller at den er stødt på en virus, og virker dette ikke, så tøv ikke med at sige SLET filen.

Avast vil spørge for hver fil den finder vira i, og det kan være mange, er man uheldig, så helt op til flere tusinde

Det er selvfølgelig på eget ansvar hvad man svarer til dette!

Genregistrer

Når Avast fortæller dig at den gratis PRIVATE licens er ved at løbe ud, så skal du finde et lille gråt billede, hvor der står at du godt vil fortsætte den PRIVATE gratis Avast Antivirus, den kan godt være skjult, for de vil jo godt sælge den.

Overvejer du at købe den ultimative sikkerhed, som også opdatere over 130.000 programmer, så bør du lige kikke på F-Secure Internet Sikkerhed, som er en komplet sikkerhedspakke, hvor Avast til private, KUN er et Antivirus program.


Hold øje med om den også opdatere sig selv, det skal den komme frem og fortælle dig, ca en gang om dagen, hvis du er på nettet hver dag, ellers skal den sige det når du er på nettet.

Vil du vide om dit Antivirus program nu også stopper for virus, så test den!

Kommentarer  

0 #2 Elna Hansen 08-10-2015 17:08
Min avast antivirus blev slettet .Jeg vil gerne installere igen.

Jeg svarer Elna således . Hvis det er den version der er gratis for private, så kan du med fordel instalelre igen. Jeg anbefaler at hente en ny installations fil, og så installer igen.
Med virusfri hilsen
Chris
0 #1 ingolf rasmussen 04-10-2013 10:06
Når jeg nu har købt et abonnement på Avast hvorfor kan jeg ikke bruge det mere end i computer ???

------

Det er vigtigt at se når man køber Antivirus programmer, at være sikker på hvad men betaler for, så jeg er ret sikker på at den Antivirus varer du har købt, kun er for en Computer. Du kan måske kontakte sælger og spørge om du kan købe et par licenser til, for en billig penge.
Chris Kjølbo

You have no rights to post comments

Har du noget godt at tilføje denne side, send e-mail til chris@avirus.dk. - Copyright © 1994-2018, Chris Kjølbo. Computer hjælp og support Ringsted.
Alt på disse sider er lovlige at udskrive, og kopiere, så længe det hele er originalt, dvs det er ikke tilladt at rette i noget af det,
med mindre der er givet skriftlig tilladelse dertil.  

 
Avirus.dk modtager dankort visa mastercard jcb maestro american express bankoverførsel certificeret F-Secure partner og eu money licenswebshop mærket din sikkerhed
Avirus.dk støtter:  
Back to top